wat zeggen mensen over mij?

KLANTVERHALEN

Opdrachtgevers blij maken met een passende tuin, dat is waar ik het voor doe! Ik ontvang graag klant reacties met foto’s waaruit blijkt dat u geniet van uw tuin. Natuurlijk deel ik deze reacties graag met u! Opdrachtgevers die u voorgingen vertellen hieronder hun ervaringen met De Tuinfabriek. En daar ben ik best trots op!  

christian favoccia

Christian Favoccia –“Iedere dag genieten we van onze tuin. We wisten aan welke eisen onze tuin moest voldoen en welke sfeer het moest gaan geven maar om dit te vertalen naar concrete keuzes in een ontwerp, beplanting en aankleding hadden we hulp nodig. Mirella heeft dit perfect gedaan. Met haar creativiteit en (mensen) kennis heeft ze voor ons de perfecte tuin ontworpen. We wilden graag een leeftuin met veel ruimte en groen zonder al te veel onderhoud op een kleine oppervlakte. Mirella creëert in het gesprek een ontspannen sfeer en heeft goed geluisterd en doorgevraagd. Wanneer mensen bij ons bezoek zijn loopt iedereen automatisch even door naar de tuin. Precies wat we wilden. We kunnen Mirella Schout van De Tuinfabriek iedereen aanbevelen.”

naar project

Familie Branderhorst – “Wij genieten intens van de tuin die Mirella voor ons ontworpen heeft: je ziet er de hand van een creatieve professional in! Een doordacht beplantingsplan, mooie materialenkeuze, spannende belijning. Precies de redenen waarvoor je een expert inhuurt. Al onze vrienden zijn enthousiast over het slimme indeling en wij zijn ook heel blij met de subtiele tuinverlichting, waardoor we ook ‘s avonds kunnen wegdromen bij het naar buiten kijken. Mirella is prettig om mee te werken, betrouwbaar, integer en eerlijk.”

naar project
MdR 9715-50 Mirella Schout, Betty van Bakel

Betty van Bakel – “Ik zit graag in mijn tuin: Ik denk nog steeds ‘wat is het leuk geworden’. En het is heerlijk rustig. We wonen aan een lawaaierige, doorgaande weg, maar hier hoor je alleen de vogels fluiten. Met een tuinarchitect Mirella Schout bedacht ik een plan. Ik wilde ruimte, weinig onderhoud en een plek om spullen op te bergen, maar zo’n standaard schuurtje vond ik lelijk. Knap werk van Mirella om mijn kleine tuin groot te laten lijken en de decorbouwer die het huisje heeft gemaakt.”

naar project

Wout en Hanneke “Twee jaar geleden heeft Mirella een ontwerp gemaakt voor onze ‘nieuwbouw-tuin’; nu een heerlijke stadstuin, maar op dat moment nog een kale vlakte met lelijke schuttingen en dito schuur. We bespraken wat we belangrijk vinden in een tuin (beestjes, kleur!), hoe we hem willen gebruiken (eten, spelen!) en of we groene vingers hebben (mwah…). Mirella vertaalde dat met veel gevoel voor onze wensen, in een paar schetsontwerpen. Snel kozen we een ontwerp dat veel groen en kleur in de tuin brengt, nu een speeloase is voor kinderen en later kan transformeren naar een meer ‘volwassen’ tuin. Slimme adviezen over de omgang met de schuttingen (bekleden met bamboe) en de schuur (alles mosgroen schilderen) maakten dat er direct eenheid en sfeer kwam in de net aangeplante tuin. Nu, twee zomers later, hebben we een heerlijke weelderige tuin met veel kleur en beestjes en weinig onderhoud. Genieten!”